9 am la 17 pm

Luni - Vineri

0761 393 936

office@hh-imobiliare.ro

Preturi de la la

Angajări în București

Happy Home imobiliare face angajări ! Aveți o pasiune pentru imobiliare și doriți să vă alăturați echipei noastre ?

Dacă vă gândiți să vă alăturați, sunteți ambițios și doriți să construiți o carieră într-o industrie imobiliară în evoluție, ne-ar plăcea să ne cunoaștem.

Trimiteți CV-ul dvs. la office@hh-imobiliare.ro sau completaţi următorul formular de mai jos.

  Ești în căutare de un loc de muncă în domeniul imobiliar ? 

  Suntem dedicați împuternicirii echipei noastre printr-o formare continuă pentru a inspira cariere imobiliare interesante și satisfăcătoare care oferă recompense personale și financiare.

  Profesia imobiliară s-a extins și oferă una dintre cele mai largi selecții de carieră din lumea afacerilor de astăzi. Ajutarea oamenilor să cumpere, vândă sau închirieze case, spații de birouri sunt aspectele unei cariere în domeniul imobiliar.

  Angajații sunt esențiali pentru succesul nostru și suntem dedicați atragerii, dezvoltării și promovării unei forțe de muncă talentate si diverse. Ne străduim să oferim un mediu incluziv în care diferențele să fie apreciate, îmbrățișate și sărbătorite și unde fiecare să își poată atinge potențialul maxim.

  Suntem provocați să fim cei mai buni și ni se oferă tuturor posibilitatea de a fi antreprenori în propriile noastre moduri. Așadar, investim în sprijinirea reciprocă, învățarea împreună și celebrarea succesului. Ceea ce înseamnă că, oriunde te-ar duce rolul tău, te afli printre persoanele asemănătoare care lucrează în mod natural împreună pentru a realiza lucruri grozave.

  A avea angajați fericiți este extrem de important pentru compania noastră. Acesta este motivul pentru care oferim tuturor angajaților noștri mai mult decât o acoperire de bază excelentă.

  Angajăm consilieri imobiliari cu sau fară experientă. Alătură-te nouă pentru a-ți dezvolta punctele forte, a-ți păstra ambițiile în vizorul tău și a te bucura de o carieră împlinită, plină de experiențe variate.

  Angajari Bucuresti
  Call Now Button