9 am la 17 pm

Luni - Vineri

0755 335 562

office@hh-imobiliare.ro

Preturi de la la

Happy Home – Property Management

Echipa Happy Home este bucuroasa sa vina in implinarea dorintelor tale cu serviciul evoluat si complex de property management.

Administrarea propriet─â╚Ťii necesit─â cunoa╚Öterea pie╚Ťei imobiliare ╚Öi a nevoilor ╚Öi cerin╚Ťelor clien╚Ťilor, chiria╚Öilor ╚Öi vizitatorilor ╚Öi structurii cl─âdirii. Echipa noastra de property management nu sta niciodat─â nemi╚Öcat─â c├ónd vine vorba de gestionarea cotidian─â a activelor tale.

Aceasta este de ajutor tuturor persoanelor care-si doresc sa-si inchirieze locuinta pentru o anumita perioada dar nu au timpul necesar sa se ocupe de toti pasii care trebuie urmati. In acelasi timp nu sunt disponibili pentru a face fata tuturor micilor probleme care ar putea sa apara pe parcurs.

Echima noastra

Far─â griji si far─â efort!

Mai precis, putem sa iti promovăm in mod corespunzător locuinta, sa găsim cei mai potriviti chiriasi, să stabilim o chirie avantajoasă pentru ambele părti. Putem sa pregătim toate actele necesare procesului de inchiriere si apoi sa ne ocupăm de tot ce presupune angajamentul de inchiriere.

Putem să colectam chiria lunară pentru tine si să-ti oferim banii in cel mai rapid mod.  Putem să rezolvăm orice nemultumire pe care ar putea să o emita chiriasii. Incercăm sa iti protejam locuinta, astfel incat, dupa perioada de inchiriere să o găsesti asa cum ai lasat-o.

Fie c─â sunte╚Ťi un investitor cu experien╚Ť─â sau un nou proprietar, serviciile de ├«nchiriere pot fi adaptate pentru a se potrivi pentru tine ╚Öi propriet─â╚Ťii tale.

pregatim toate actele necesare

Multumirea clientului nostru

Un astfel de serviciu este cât se poate de util pentru toate persoanele ocupate sau grăbite. Pentru cei care doresc să se mute ceva mai aproape de locul de muncă. Toti cei care au nevoie de garantia unei mici afaceri avantajoase pe care să-l ofere spre inchiriere.

Accentul nostru este pus pe o gestionare informată și transparentă, asigurându-ne că comunicările sunt clare, concise și punctuale. Ceea ce trebuie sa-ti mai spunem este faptul ca aceasta incredibila facilitate nu o sa te supună la o cheltuiala imensă. Principalul nostru scop este multumirea clientului nostru, adică satisfactia ta.

De aceea, ne asigur─âm c─â angaja╚Ťii no╚Ötri sunt cei mai buni din industrie – cunoscu╚Ťi, califica╚Ťi ╚Öi pasiona╚Ťi s─â v─â ajute s─â v─â atinge╚Ťi obiectivele.

Managementul proprietatii
Call Now Button