9 am la 17 pm

Luni - Vineri

0755 335 562

office@hh-imobiliare.ro

Preturi de la la

Despre noi

8 ani de Happy Home Imobiliare 

Suntem un serviciu de imobile din București, gata să vă ajute să găsiți un apartament sau o casă în cel mai sigur și mai simplu mod posibil. Sunt o mulțime de firme care apar și dispar prea repede de pe piața. Ei bine, cel mai bun indicator al calității serviciilor oferite este reprezentat de menținere pentru cat mai mult timp pe piața din domeniul in care activează.

Noi, Happy Home suntem alături de tine de mai bine de 8 ani. Am pornit de la un vis ce părea prea îndrăzneț pentru o echipa tânăra de prieteni curajoși. Acum am ajuns cu mult profesionalism, determinare și perseverenta, sa dezvoltam și sa reprezentam un nume pe piața de servicii imobiliare.

Privim cu mândrie înapoi și cu mult curaj in viitor, dorindu-ne sa evoluam din ce in ce mai mult, astfel încât sa facem și mai multe persoane fericite.

Despre noi - echipa imobiliara Happy Home

Cum te poate ajuta Happy Home Imobiliare?

Agenția imobiliară Happy Home îşi dorește sa te facă fericit. 😊

Vă ghidăm în întreaga călătorie de proprietății disponibile în zona de interes, filtrarea acestora în funcție de preferințe, buget și cercetarea zonei, până la contactarea proprietăților.

Astfel, dacă îți dorești să cumperi, vinzi sau închiriezi o proprietate, suntem alături de tine, a stabili in mod corespuzător, ajutându-te să ajungi la prețul cel mai avantajos. Te ajutăm să găsești clienții interesați, pentru ca tranzacția să se realizeze mai rapid.

Oferim cele mai bune sugestii, ținând cont de dorințele și posibilitățile tale financiare, astfel încât tu să fii convins ca ai făcut cea mai bună alegere.

Despre noi - Inchiriezi-Vinzi-Cumperi-Agentie imobiliara

De ce să ne alegeți?

Colectăm cele mai bune apartamente la cele mai bune prețuri într-un singur loc. Caută în baza noastră de date atunci când îți dorești să vinzi, cumperi sau să închiriezi o casa. Este greu sa faci cele mai bune alegeri, să evaluezi într-un mod obiectiv și-n același timp sa te bucuri de cel mai corect cumpărător sau chiar vânzător.

Exista o sumedenie de capcane în care ai putea sa cazi dacă îți dorești sa faci tranzacții imobiliare singur. Evita orice sursa de nesiguranță, nu te hazarda în loterii ale norocului, atâta timp cât noi suntem la dispoziția ta.

Cea mai bună alegere imobiliară, mai multe proprietăți, mai multe opțiuni și toate disponibile acum pentru închiriere. Găsiți apartamente, case și alte proprietăți de închiriat în București. 

Despre noi - agentie imobiliara

Call Now Button